Back to All Events

EXCA a Sikernapon!

Gyertek el és találkozzatok velünk a Budapest Sportaréna ingyenes családi rendezvény napján amely a Siker-Nap keretein belül kerül megrendezésre.

A Cowboy Falu néven felfedezhető kis standon foglalunk majd helyet a Coach&Horse csapatával együttműködve a kültéri helyzínen, az Aréna főbejárata mellett.

 

A képre kattintva eljuthattok a Siker-nap honlapjára!

A képre kattintva eljuthattok a Siker-nap honlapjára!

Ezen a gyönyörűnek ígérkező vasárnapi napon találkozhattok az EXCA csapatával, aki nem járt még ilyen versenyen az láthatja a versenyzők által használt felszereléseket és érdeklődhet ezen sportágról egyenesen a szervezőktől!

Ha áltlában téged amúgy is érdekel, hogy mitől lesz valami ikeres, akkor érdemes meghallgatni az előaókat, akik között ezúttal Mr. Olympia is személyesen jelen lesz.

Gyertek el, beszéljük át az évet, a lehetőségeket és akár találkozzatok a Szalay Dakar-team-l akik vélhetően megjelennek az év első versenyén az Opel Dakar csapatával, hogy egyéb látványosságokat is hozzanak az amúgy remeknek ígérkező napba majd április 4.-n.

Minden remek kezdeményezés vége egy sikeres lezárás...dolgozzunk együtt ak özös sikereinken! Első lépésként a Siker-napon.