Csatlakozni szeretnél az Extreme lovasok csapatához?

Itt megtalálsz minden választ amit tudnod kell. Ha mégsem lenne elég, úgy írhatsz nekünk a kapcsolat menüponton keresztül vagy a 2015-s szezonban az alábbi videó alapján tagsági nélkül is rajthoz állhatsz, mert nincs okunk kizárni senkit.


Hogyan versenyezhetek? 

Az Extreme Cowboy Race versenyein csakis hivatalos EXCA tagságival lehet részt venni.  Azonban ez a tagsági a világ bármely országában ahol van EXCA klub érvényes.


Milyen tagságok vannak?

Egyéni - Young Guns, Youth, Novice, NonPro, Pro, Ridesmart
 (12 hónapra érvényes) 

Próba tagság
 (Greenhorn - csak 30 napig érvényes) 

Családi tagság
 (Családoknak érdemes, akik legalább ketten alkotnak egy családot, nem drágább, ha 4 fő versenyez ugyanazzal a tagsággal) 

Hol szerezhetem be a tagságit?

Az EXCA hivatalos amerikai honlapján keresztül:  www.extremecowboyassociation.com

Az alábbi videóban segítséget igyekszünk nyújtani az amerikai honlap eligazodásában.


Van lehetőség a versenyekre felkészülni?

Természetesen, bár mindenki úgy készül ahogy tud. Az új "őrületnek" köszönhetően több helyszín is feljesztgette saját lovardájának akadályparkját. Velük leggyorsabban a facbook csoportunkban tudsz kapcsolatba lépni.

Kattints a Facebook jelre!


Van-e egyéb költségem a tagságon kívűl?

Startdíj van, amit minden verseny szervezője szab meg az adott költségek tekintetében, ebben benne van a hivatalos pontregisztrációs költség is amit Amerikába kell kiküldeni minden lovas után a szervezőbizottságnak. A startdíjban álatalában benne van a lovak elszállásolása és alap takarmányozása is.