REGIONÁLIS BAJNOKI FUTAM Július 11.-én!

Az amerikai EXCA új hírlevelét olvasva az alábbi elhatározásokra jutottunk:

1. Angol felszerelésben induló lovasokat külön pontozás nem érinti az esetleges nyeregkápával összeköthető feladatok tekintetében, azonban az EXCA szívesen látja az angol és így nálunk a Hagyományörző lovasokat is. Nem remek hír? Így tényleg egy nagy család lehetünk már csak el kell jönni és megmérettetni.

2. A júliusi versenyünk a pontszerzés tekintetében és a nemzetközi versenyzők részvétele miatt REGIONÁLIS Bajnoki Futam lesz!! Aki kimarad annak a pontszámai sem triplázódnak és esélye sincs egy úgynevezett különdíjas REGIONÁLIS Bajnoki címet megnyerni. Miért fontos ez? Mert Regionális versenyből csak ez az egy lesz az idei szezonban! Még július 6.-ig lehet itt regisztrálni!


Bemásoljuk ide is az amerikai hírlevél szövegrészletét:

English Riders are Welcome in EXCA    
The Extreme Cowboy Association welcomes English & Dressage attire & tack but you may be at a disadvantage performing some obstacles such as roping, dragging & ponying where a saddle horn is beneficial. No special allowances can be given when judging due to the failure to perform an obstacle because of equipment. We also realize that you may have an advantage at jumping and other equine maneuvers. We welcome you to EXCA. So come join the fun of cowboy racing. We look forward to meeting you.

Az általános dolgokat figyelembevéve, az időjárás remek lesz, a versenyzők már készülnek, várjuk Belga vetélytársainkat is azokat a Magyarországi lovasokat, akik a háttérből figyelik az eseményeket. Lépjetek elő, a lehetőség adott mindnekinek! Találkozzunk Halápi Lovarda-Kisorosz-ban Július 11.-én!