Eredmények és a High-Point

Igazán remek összecsapásokat láthattunk Június 13.-n a második hivatalos EXCA versenyen Kisorosziban és természetesen ennek megfelelően az éves bajnokság állásában is történtek változások.

Szabó Fruzsina továbbra is tartja vezető pozícióját, de a 2. helytől lefelé igencsak kicserélődtek a szereplők. Takács Sanya feljött a második helyre az összesítésben és Simon sarolta behúzta a 3. helyet Egyed Annával szemben aki most a 4. helyen áll az első versenyhez képet ahol gyönyörű futamával Szabó Fruzsi mögött volt a második helyen. 

Pásztor András és Kivés Kinga megtartotta eddigi pozícióját, azonban Makrai Merci nagyot ugorva szorosan a nyomukban van! Micsoda izgalmak!

A tét most nagy. Amint a táblázatból látszik, elég egy sérülés vagy egy rossz nap és a High- Point bajnoki címre és ezáltal az amerikai "kiruccanásra" még bárki esélyes. Van még hátra 2 verseny és az utolsó versenyünk regionális lesz, ami azt jelenti, hogy a pontok triplázódnak! 
Hajrá lovasok, készüjetek, lovaitokat kíméljétek mert veletek állnak starthoz a megmérettetés napjain és szükségetek van rájuk! 
 Az eredményeket a megszokott helyen nézhetitek meg, de azért itt a link! Katt ide!

Következő verseny Július 11.-n lesz szintén a Halápi Ranch-n Kisorosziban! A Regisztráció hamarosan indul!