Támogatóink színre lépnek!

A 2015-s versenyszezon nem csak azért ígérkezik kifejezetten érdekesnek, mert ez már a harmadik a sorban és egyre nagyobb kihívást jelent az újaknak és a régieknek egyaránt, hanem mert támogatóink az idén kitettek magukért és új támogatásokat is kaptunk. Minden támogatás hozzájárul ahhoz, hogy még színvonalasabb és éredekesebb versenysorozatot tegyünk le az asztalra vagy gyepre, homokra, ahova tetszik.

Az idei évben az OMR-Oil jóvoltából bírói emelvényünk is lesz, míg az Equimins meglepett minket egy lengő híddal. Ezek melett a 2VD kft továbbra is biztosítja az akadályok csúszásmentességét és egy új vizestálca gumírozását is elvállalták...aki tud majd száguldozhat kedvére a vízben.

Ezeken túlmenően természetesen a legújabb lehetőség, hogy a Kismetál karámrendszereinek hála, lesz lehetőségünk a versenyeken az élő állattal való munka bemutatására, vagyis jobban mondva, itt már tényleg kell cowboykodni.

A Lovasnemzet továbbra is írja az összefoglalókat és kézbevéve egészen más értelmet nyer egy versenyösszefoglaló, amikor az ember olvassa!

Az idei évben profi stáb veszi majd fel a legjobb jeleneteket, így a Bony Pictures jóvoltából talán hamarabb és élvezhető formában tudjuk a mozgókép anyagokat is elétek tárni. Vigyázzatok, mindenkit lencsevégre kapunk és interjúztatni is fogunk :)

Egy szó mint száz, köszönjük támogatóinknak, hogy lehetőséget látnak az EXCA magyarországi munkájában és reméljük mindenki elnyeri a számára fontos visszajelzéseket, mi pedig ígérjük, hogy 2015-ben az EXCA egy új szintre lép!