Un-Extreme Cowboy Race 2015. április 4.

Velünk kezdődik az év, no meg a tavaszi szünettel megtámogatott Un-Extreme Cowboy Race versennyel! Igaz volt idő amikor még április 4.-e ünnepnap volt, de az már a múlté, azonban ebben az évben legyen április 4.-e egy új EXCA szezon nyitó napja! 

Legyen ez a nap a lehetőségek napja. Legyen ez a nap az első azon napok között amikor újra látjuk egymást szemtől szemben és megnézzük, visszaellenőrizzük vajon a téli felkészülési időszak hatékonyan telt-e?
 

Halápi Lovarda Kisoroszi

2015-ben a kínaiak szerint a Kecske évébe lépünk be és érdekes párhuzamot fedezhetünk fel az EXCa - Magyarország új rendelkezései között, ami talán véletlen, talán így hozta a sors. A Kecske sokak szemében 2015-ben is egyet jelent a szegény ember tehenével, aki az egyszerűbb dolgokkal is megelégszik. Azonban ez egyáltalán nem így van és az EXCa - Magyarország sem választotta sosem a könnyebbik utat. Tudni kell, hogy a Kecske csakis addig előzékeny és kedves másokkal, amíg jól megy sora és elkényeztetik. A szíve mélyén ugyanis törődésre, dédelgetésre vágyik.

Ezt az évet és az idei versenyszezont mi a keblünkre öleljük, csakúgy mint az eddigi és az újonnan érkező versenyzőket. A visszaigazolások miatt csináljuk és azért, hogy a Kecske is jól lakjon. Ha mindez nem adatok meg a Kecske számára, akkor kritizál, gáncsoskodik és mindennel elégedetlen. De ha a Kecske megkapja amire vágyik, akkor ő lesz a legaranyosabb házastárs, a leghűségesebb barát vagy a mindig segítőkész munkatárs. 

Tiszta sor, hogy minden igényt nem tudunk kielégíteni és nem is célunk éppen ezért lesz olyan az idei évben aki nem találja meg a számítását, de bízunk benne, hogy a legtöbbünknek öröme fog származni az idei versenyszezonból. 

A Kecseke vagyis az idei évünk egyébként szeret és tud is sokat dolgozni és ez nem lesz másképpen az EXCA házatáján sem. A munkát és a belefektetett energiát az idei új pénznyerési lehetőséggel bőségesen honoráljuk. Eddig is szerettünk volna hasonló dolgokat bevezetni, de a kiadásaink a sokszoros különboző helyszínváltoztatgatások ezt nem tették lehetővé.
 

A Kecske egyik legnagyobb hibája, hogy nehezen tud dönteni, de mi meghoztuk azt a döntést, hogy idén egy már bevált helyszínen rendezzük meg a versenyeket,  az utazások és helyszínbérlésekre költött pénzek megspórolásával bővítve a Halápi Ranch amúgy is választékos EXCA akadályparkját, így még véltozatosabb és színesebb feladatokat és kihívást biztosítva a versenyzőknek és a nézőknek és ezáltal tudjuk a versenyzőket is honorálni. 


Nem bízzuk a Kecskére a káposztát, sokkal inkább kiemeljük a Kecske éve által biztosított előnyöket, mint például azt, hogy a Kecske egyébként művészi hajlammal is rendelkezik műveiből látszik, hogy a lelke legmélyéből fakadnak.  A Kecske ezeken túlmenően jó barát és mindig kész segíteni ismerősein, szereti az otthon melegét és keményen dolgozik, hogy ezt előteremtse magának és társainak.

Létrehozzuk az idei versenyszezonnal azt a helyszínt amely idén biztos, hogy megfelelő helyszínt és "otthon-t" nyújthat minden az EXCA-val szimpatizáló lovasnak és bízunk benne, hogy a versenyzői létszám növekedésével tovább növelitek az önbizalmunkat és akkor a Kecske évébe lelket öntve mi magunk leszünk a legboldogabbak!

Hajrá és ne felejtsétek ez nem egy verseny, ez maga a megmérettetés!

Találkozunk 2015. április 4.-n a Halápi Ranch-n, Kisorosziban!

Road to the EXCA!