REGIONÁLIS Verseny volt a hétvégén!

Íme az eredmények!

Nagyszerű napon voltunk túl szombaton a Halápi Ranch-on!

Az eredményeket már a megszokott helyen találhatjátok, de ide is kattinthattok: KATT IDE!

Óriási futamokat láttunk és voltak akik most debütáltak, nekik is gratulálunk, kiváltképpen Toór Viviennek aki a mezőny legfiatalabb résztvevője volt!

Az EXCA - Magyarország szervezsésében már csak egy verseny van hátra, amely egyben a szezonzáró verseny is lesz Augusztus 22.-n! A High-Point bajnokot már csak egy megmérettetés választja el attól, hogy eljusson Amerikába és képviselje kis hazánkat ezen sportág Világbajnokságán! A mezőny szoros, érdekes lesz a végjáték! Nem kicsi a tét.

Szeretnénk megköszönni a segítőinknek az áldozatot munkát, hiszen nélkülük nem sikerült volna! Egyedül sosem megy! 
Köszönjük Kurt-nak és csapatának, hogy 1500 km-t utazva eljöttek hozánk és jelenlétükkel emelték a verseny hangulatát és üde színfoltot hoztak a mindennapokba!

Köszönjük támogatóinknak, hogy velünk voltak, vannak és maradnak!

GO EXCA, már csak 1 futam van hátra és bajnokot avatunk!

REGIONÁLIS BAJNOKI FUTAM Július 11.-én!

Az amerikai EXCA új hírlevelét olvasva az alábbi elhatározásokra jutottunk:

1. Angol felszerelésben induló lovasokat külön pontozás nem érinti az esetleges nyeregkápával összeköthető feladatok tekintetében, azonban az EXCA szívesen látja az angol és így nálunk a Hagyományörző lovasokat is. Nem remek hír? Így tényleg egy nagy család lehetünk már csak el kell jönni és megmérettetni.

2. A júliusi versenyünk a pontszerzés tekintetében és a nemzetközi versenyzők részvétele miatt REGIONÁLIS Bajnoki Futam lesz!! Aki kimarad annak a pontszámai sem triplázódnak és esélye sincs egy úgynevezett különdíjas REGIONÁLIS Bajnoki címet megnyerni. Miért fontos ez? Mert Regionális versenyből csak ez az egy lesz az idei szezonban! Még július 6.-ig lehet itt regisztrálni!


Bemásoljuk ide is az amerikai hírlevél szövegrészletét:

English Riders are Welcome in EXCA    
The Extreme Cowboy Association welcomes English & Dressage attire & tack but you may be at a disadvantage performing some obstacles such as roping, dragging & ponying where a saddle horn is beneficial. No special allowances can be given when judging due to the failure to perform an obstacle because of equipment. We also realize that you may have an advantage at jumping and other equine maneuvers. We welcome you to EXCA. So come join the fun of cowboy racing. We look forward to meeting you.

Az általános dolgokat figyelembevéve, az időjárás remek lesz, a versenyzők már készülnek, várjuk Belga vetélytársainkat is azokat a Magyarországi lovasokat, akik a háttérből figyelik az eseményeket. Lépjetek elő, a lehetőség adott mindnekinek! Találkozzunk Halápi Lovarda-Kisorosz-ban Július 11.-én!

Eredmények és a High-Point

Igazán remek összecsapásokat láthattunk Június 13.-n a második hivatalos EXCA versenyen Kisorosziban és természetesen ennek megfelelően az éves bajnokság állásában is történtek változások.

Szabó Fruzsina továbbra is tartja vezető pozícióját, de a 2. helytől lefelé igencsak kicserélődtek a szereplők. Takács Sanya feljött a második helyre az összesítésben és Simon sarolta behúzta a 3. helyet Egyed Annával szemben aki most a 4. helyen áll az első versenyhez képet ahol gyönyörű futamával Szabó Fruzsi mögött volt a második helyen. 

Pásztor András és Kivés Kinga megtartotta eddigi pozícióját, azonban Makrai Merci nagyot ugorva szorosan a nyomukban van! Micsoda izgalmak!

A tét most nagy. Amint a táblázatból látszik, elég egy sérülés vagy egy rossz nap és a High- Point bajnoki címre és ezáltal az amerikai "kiruccanásra" még bárki esélyes. Van még hátra 2 verseny és az utolsó versenyünk regionális lesz, ami azt jelenti, hogy a pontok triplázódnak! 
Hajrá lovasok, készüjetek, lovaitokat kíméljétek mert veletek állnak starthoz a megmérettetés napjain és szükségetek van rájuk! 
 Az eredményeket a megszokott helyen nézhetitek meg, de azért itt a link! Katt ide!

Következő verseny Július 11.-n lesz szintén a Halápi Ranch-n Kisorosziban! A Regisztráció hamarosan indul!

Indul újra, de nem a bakterház!

Holnap zajlanak az utolsó előkészületek. Ma éjszaka még az utolsó admin dolgok zajlanak, hiszen az EXCA-ban nincs előre begyakorolt feladat, a versenyzők a reggeli regisztrációnál kapják meg a pályarajzot, így aznap tudják meg, hogy milyen akadályokkal találkoznak és milyen sorrendben. Van idő otthon készülődni, felkészülni gyakorolni, de egy adott versenyen a megkövetelt sorrendet nem szabad elfelejteni, a feladatokat meg kell tudni oldani és szépen kell lovagolni. Könnyű? Korántsem! Holnap este az egész csapat kint lesz, ma is sokan voltak a bázison, szombaton reggel pedig indul a 2. hivatalos EXCA verseny és egybn a 3. verseny a szezonban! Találkozzunk ott!

Páratlan lehetőség!

Amerikából jöttünk most visszamennénk? Dehogy.

Viszont az OMR Oil jóvoltából az idei versenszezon végén a High Point Champion támogatást kap ahhoz, hogy kijusson az EXCA Világbajnokságra!

A videó után bővebben olvashattok az EXCA világbajnokságáról.

Régóta dédelgetett álmunk megvalósulni látszik Dobay Stefan és az OMR Oil jóvoltából. Vajon ki lesz az aki kitartása, eredményessége és jól megérdemelt eredményei miatt az idei szezon végén a High-Point bajnoki övcsat mellé életreszóló lehetőséget kap, hogy Magyarországot képviselje az EXCA Világbajnokságon? Egyszerű, az aki tesz is érte. Még nincs késő, hogy te is harcbaszállj hiszen még van 3 hivatalos verseny az idei szezonból!

Posted by Extreme Cowboy Race - Magyarország on 2015. június 5.

Íme a 2014-s Világbajnokság összefoglalója!

 

A Regisztráció elindult!

A regisztráció a Június 13.-i versenyre elindult.

Figyelem, a mostani regisztrációk beérkezésének fordított sorrendjében fogtok indulni!
Aki utoljára regisztrál, indul először. :)

Itt tudtok regisztrálni:

EXCA - Júni 13.

Akik már regisztráltak, ne csüggedjenek, hogy nem kaptak visszaigazoló e-mailt, a következő regisztrációkat kaptuk eddig, csak technikai okok miatt nem jöttek be az e-mailek, így nem tudtuk visszaigazolni, de az adatbázis hibátlanul működik! Szóval regisztráljatok Június 8.-ig és utánna jön a teljes lista!

Jakab György
Takács Sándor
Szabó Fruzsina
alápi Roland
Simon Sarolta
Bessenyei Hanna
Pásztor András
Egyed Anna
Morber Andrea
Bonifert Judit
Vanicsek Szabina

Ebből is látszik, hogy a placc nem lesz üres...

Akár esik, akár fúj!

Május 23.-n megrendezésre került az első hivatalos EXCA verseny, amelyen a keménykötésű lovasok az eső ellenére is helytálltak.

Az eredményeket itt tekinthetitek meg.

 

EREDMÉNYEK -

 

A versenyről pedig pár képet és helyezéseket a naptárunkban a május 23-ra kattintva nézhettek meg.

NAPTÁR -

Köszönjük nektek és a látogatóknak, hogy az eső ellenére is velünk voltatok, találkozunk legközelebb Június 13.-n, reményeink szerint napsütésben, de végül is ha esik, a valódi bőr akkor sem ázik át!


Regisztráció már csak 15 napig! Registration is open for 15 more days only!

Az alábbi linken érhetitek el a verseny információit és regisztrálhattok ezúttal tagságival vagy anélkül az EXCA következő versenyére.
Here you can find the link for the event on the 23rd of May, this time you can join with or without a membership, and you can register too.

2015.05.23. - Kisoroszi - link!

Javasoljuk, hogy mérlegeld döntésedet, de egy biztos, ha jössz mi tárt karokkal várunk és remekül fogod érezni magad!
We highly recommend that you make a good decision, however if you come either with or without a membership, you are welcome and we will make sure you will have a damn good time!